SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Automatizari Porti

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi
Actuatoare
Centrale Comanda
Antene si Lampi
Telecomenzi si chei
Fotocelule
Acces GSM

 

 

 

Sistemele de automatizare a portilor si usilor de garaj concepute de ELVOX fac parte din varianta profesionala in domeniu. Au fost implementate cateva functii foarte putin reprezentate la produsele clasice din aceasta clasa, cum ar fi: posibilitatea adaugarii unui acumulator de back-up care sa asigure continuitatea alimentarii in cazul unei pene de curent, sistemul de siguranta dublu la lovire prin ambreiaj electromagnetic reglabil si fotocelule, precum si siguranta totala in exploatare prin folosirea comenzii in impulsuri la 12Vcc pentru motoare.

Sistemele nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un agent de ungere special care nu trebuie schimbat. Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza in domeniul industrial de -25+40 grade Celsius.

Centralele cu microprocesor vin gata programate cu functiile de baza, fiind necesara doar programarea limitelor de cursa, taria ambreiajului si timpul de autoinchidere. In plus, la unele modele, exista o multitudine de alte setari pentru utilizatorii pretentiosi, care sunt accesibile printr-un programator dedicat sau printr-un calculator interconectat la sistem.

Ambreiajul electromagnetic folosit este programabil si asistat de microprocesor. Orice franare mai puternica decat valoarea setata duce la inversarea sensului de rotatie a motorului. Tot folosind controlul prin microprocesor, pozitia portii este permanent monitorizata, iar la apropierea de capetele de cursa se produce incetinirea miscarii portii pentru un contact lin fara fortari la inchidere si deschidere. Aceste functii sunt posibile datorita montarii unor cititoare fotoelectrice direct pe motoare, urmarite de procesorul sistemului.

Ca o facilitate suplimentara programabila este si inchiderea automata a portii dupa un timp setat de la deschiderea ei.

Exista cateva variante principale de sisteme de automatizare: pentru porti glisante, pentru porti batante si pentru usi de garaj. Pentru toate acestea sunt disponibile kit-uri complete cu explicatii extrem de simple pentru montare.

 

Actuatoare

 

Centrale Comanda

 

Antene si Lampi

 

 

Telecomenzi si Chei

 

Fotocelule si suporti

 

Acces prin comanda de pe mobil GSM

 

 

 

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009