SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Camere speed-dome

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

Camerele video tip Speed-Dome comercializate sub marca Videovox Pro sunt concepute si construite pentru a fi varf de lance in domeniu. Rezolutia de pana la 550 linii, scanarea dubla 1:1 pe timp de noapte, capacitatea de dinamica extinsa (Wide Dynamic Range - WDR), zoom-ul foarte mare de pana la 36x si rezistenta la conditii climaterice extreme sunt caracteristici standard ale acestor camere Speed-Dome.

 

Suporta protocoalele standard gen Pelco, dar si un protocol proprietar care ii permite un control mult mai avansat fata de alte camere similare. Acest protocol este prezent pe DVR-urile si controller-ele Videovox Pro.

 

 

 

Exista modele de interior si de exterior, amandoua beneficiind de camere video si optica de exceptie. Rezolutia minima este de 480 linii, iar zoom-ul optic atinge 35x. Camera se poate roti pe cele doua axe cu viteze de pana la 300 grade/secunda, fiind incorporata si functia auto-flip.

 

Pe langa versiunile standard cu iesire de semnal video si control al miscarii prin RS-485, exista si variantele IP ale acestor camere, care se leaga direct la o retea standard de calculatoare.

Controller-ele sunt profesionale, cu joystick pe 3 axe, avand marele avantaj al unei colaborari perfecte cu videorecorder-ele si camerele Speed-Dome Videovox Pro, pe care evident sunt controlate perfect de aceste echipamente.

 

Exista controller-e standard RS-485, precum si echivalentul lor IP care se leaga direct in reteaua de calculatoare si comanda DVR-uri si Speed-Dome-uri.

 

 

 

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009