SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Reparatii

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

 

 

 

Service pentru echipamente electronice, inclusiv sisteme de securitate - www.videovox-service.ro

 

  Cu o experienta in domeniu de peste 15 de ani, centrul de reparatii VIDEOVOX SERVICE redefineste astazi notiunea serviciilor electronice de calitate. Are la baza un grup de firme infiintat in 1993, fondat de un inginer electronist cu experienta in domeniu, avand in obiectul de activitate depanarea echipamentelor electronice, efectuarea serviciilor tip garantie si postgarantie, precum si diagnosticari si expertize profesionale.
 

  VIDEOVOX SERVICE asigura reparatiile in garantie si postgarantie atat pentru produsele importate de Grupul Videovox si pentru produsele companiilor cu care exista contracte in acest sens. Marcile de echipamente de securitate pentru care facem reparatii sunt: VideovoxPro, Elvox, Everfocus, CIA Trading si Crow. Clientii vor beneficia contra cost de serviciile autorizate si profesioniste ale inginerilor nostri, precum si de piese originale de schimb.
 

  Situatia aparatului poate fi aflata foarte usor prin verificare on-line. In pagina dedicata acestei functii se introduce seria aparatului si numarul fisei de reparatie. Veti primi informatii care includ identificarea si starea aparatului (terminat sau in reparatie), eventual informatii legate de pret pentru aparatele in postgarantie.

 

servicing news

 

 

In afara echipamentelor pentru sistemele de securitate, VIDEOVOX SERVICE asigura si depanarea altor sisteme electronice. Astfel reparam televizoare si monitoare bazate pe plasma sau LCD, home cinema, echipamente auto - audio, video, computere de bord - echipamente pentru entertainment, discoteci,

  Marcile de echipamente pentru care asiguram service pe baza de contract si care nu fac parte din companiile axate pe sisteme de securitate sunt: Pioneer, Sony, Nad Electronics, Sherwood Electronics, si Monitor Audio. Deasemenea, datorita colaborarii pentru documentatie cu alte service-uri si experientei in domeniu, putem repara in postgarantie si alte echipamente, cum ar fi: Panasonic, Toshiba, Bose si altele.

  Respectarea standardelor de calitate a serviciilor nu ar fi posibila fara o dotare cu aparatura, echipamente si software de ultima generatie pentru diagnoza si reparatie. Dintre acestea mentionam:

 •  Multimetre digitale stationare

 •  Multimetre digitale portabile

 •  Osciloscoape stationare

 •  Osciloscoape digitale portabile

 •  Surse de curent-tensiune reglabile

 •  Transformatoare de putere pentru alimentare la 110Vca

 •  Generatoare de semnal sinusoidal profesionale

 •  Generatoare de semnal dreptunghiular programabile

 •  Frecventmetre profesionale

 •  Capacimetre stand-alone pentru orice tip de condensator

 •  Testere stand-alone pentru circuite integrate si memorii

 •  Programatoare de memorii si microcontrolere asistate de calculator

 •  Statii de lipit digitale cu temperatura reglabila

 •  Aparat de lipit si dezlipit cu aer cald pentru componente SMD

  Alte dotari : Server propriu pentru gazduirea programelor dedicate pentru service si bazelor de date aferente documentatiei si manualelor de service. Acelasi server gazduieste site-urile si e-mail-ul companiei.

      Deasemenea service-ul este dotat cu o utilitara Peugeot Partner, cu sofer, care deserveste activitatile de service, prin deplasarea personalului specializat pentru reparare la fata locului sau preluarea spre service a echipamentelor defecte.


 

 

electronic repair

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009