SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Sonorizare 100 volti

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 Echipamentele tip "Public Address" comercializate de Videovox Group sunt concepute si fabricate in renumita fabrica italiana FBT. Din gama de produse de acest tip mentionam incintele acustice de interior sau exterior, amplificatoarele specifice acestui sistem, precum si accesoriile ca CD/MP3 player-ele, microfoanele cu si fara fir, atenuatoarele si distribuitoarele de semnal etc.

    

 Pentru creerea unui astfel de sistem se folosesc boxe inchise sau sisteme de difuzoare care au in plus un transformator de adaptare de la standardul 100 volti la impedanta de 4-8 ohmi specifica unui difuzor normal.

 Exista variante de interior, de exterior, difuzoare aparente, incastrate, tip coloana, omnidirectionale etc. Interesante sunt echipamentele de exterior mascate in diverse obiecte specifice unei gradini, ca bolovani sau ciuperci.

 

 

 Amplificatoarele pentru aceste sisteme sunt si ele dedicate, avand iesirea normala de 4-8 ohmi dar si iesire conform standardului de 100 volti.
 In principiu, datorita specificului aplicatiei, aceste amplificatoare au numai un singur canal, mono. Daca se doreste un sistem stereo se pot folosi variante dedicate cu doua canale sau se pot folosi oricare amplificator in doua exemplare.

 Amplificatoarele pentru "Public address" au mai multe intrari de microfon sau de linie cu mixer incorporat. Exista si amplificatoare dotate din constructie cu CD/MP3 si/sau tuner. Acestea simplifica mult sistemul si numarul de aparate conectate.

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009